Elèctrica Serosense renova la col·laboració amb l’IRB Lleida

2022_Elèctrica Serosense renova la col·laboració amb l’IRB Lleida

Un any més, des d’Elèctrica Serosense renovem la col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida. Es tracta d’una ferma aposta per promoure, desenvolupar i difondre la recerca biomèdica, en benefici de la salut de les persones.

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida es va crear amb l’objectiu d’impulsar una cooperació entre la recerca bàsica, clínica i epidemiològica, fent de la recerca biomèdica, un motor clau per la millora de la pràctica clínica actual.

Actualment, l’IRBLleida compta amb el suport de més d’un centenar d’empreses i entitats lleidatanes, fet que ha permès donar a conèixer algunes malalties i millorar l’atenció, el diagnòstic i el seu tractament. Per aquest motiu, i des de fa més de 5 anys, des d’Elèctrica Serosense mantenim la col·laboració per donar suport a la recerca científica a Lleida.

Perquè ens agrada el nostre territori, ens agrada la proximitat i el bon tracte. Aquests són els valors que intentem posar en totes i cadascuna de les nostres accions, propostes i serveis.

El representant d'Elèctrica Serosense, Francesc Arjó Huguet, amb el responsable de Promoció de l'IRBLleida, Josep Maria Bosch
El representant d’Elèctrica Serosense, Francesc Arjó Huguet, amb el responsable de Promoció de l’IRBLleida, Josep Maria Bosch
Formulari de contacte
Adjuntar un arxiu PDF (màxim 5MB)