Elèctrica Serosense diu adeu a la factura en paper

2022_Elèctrica Serosense diu adeu a la factura en paper

A Serosense apostem pel Medi Ambient i diem adeu a la factura en paper.

L’Elèctrica Serosense diu adeu a l’emissió de factures en paper. A partir de l’1 de maig, la companyia deixa d’emetre factures en paper i insta tots els seus clients a consultar els rebuts a través del correu electrònic o mitjançant la pàgina web www.serosense.com des de l’oficina virtual.

Conscients que la factura en format digital contribueix amb el medi ambient, a Serosense apostem per aquesta facturació més ecològica i ens sumem a la transformació digital sostenible i responsable.

Quines són les avantatges de la factura digital?

  1. No es perd res. Sempre que vulguis, pots tenir la factura en paper, imprimint la factura des de l’oficina virtual de la web. La factura digital té la mateixa validesa legal.
  2. Guanyes immediatesa. Pots conèixer l’import i el detall de la teva factura abans que arribi el càrrec al teu compte. Serosense envia la factura al mateix correu, sense obligar-te a fer clic en cap enllaç.
  3. Emmagatzemament. Tens accés i pots descarregar-te totes les factures ordenades accedint a la teva Oficina Virtual. Així, podràs conèixer i comparar de forma ràpida els teus consums en certs períodes.
  4. Més ecològica. Un dels més importants i grans beneficis ambientals és l’eliminació del paper en els processos de facturació donat l’impacte directe sobre la conservació de boscos d’arreu del món. A més a més amb la factura digital, s’eviten desplaçaments, s’augmenta l’eficiència energètica i es redueixen les emissions de CO₂.

Sabies que…

La producció d’una tona de paper implica la tala de fins a 24 arbres i cada milió de factures impreses implica l’ús de 10 tones de fusta? Si es facturessin 1 milió de factures electrònicament, deixaríem de talar un centenar d’arbresIncorporar la factura digital a escala mundial podria evitar la tala d’uns 2500 milions d’arbres. Tota una fita d’estalvi mediambiental de la qual en volem formar part.

En el moment de convertir la cel·lulosa en paper, també s’emet CO₂. Per posar en circulació un quilo de paper fan falta 324 litres d’aigua i el consum de 4 kW d’energia. Per altra banda, també s’evitarien els residus que es produeixen al llarg d’aquest procés, les emissions generades en el transport del material i el combustible consumit.

Pel que respecta a la impressió, es necessiten uns 4 litres de petroli per cartutx produït, això sense comptar amb aquells que es rebutgen de forma inadequada. Cada segon es tiren a la brossa uns 8 cartutxos, el 70% de tots els que s’usen a escala mundial. Si aquests són d’impressora làser, tardaran 450 anys a descompondre’s, o més de mil anys si els seus components són de plàstic industrial.

Com donar-te d’alta a l’Oficina Virtual de Serosense

Donar-te d’alta a l’Oficina Virtual de Serosense és molt fàcil. Aquí hi pots trobar un comparador del consum i energia de les teves últimes 15 factures i descarregar-te la factura al moment.

T’expliquem els passos per tenir accés a l’oficina virtual de l’Elèctrica Serosense:

1.-Entra al web www.serosense.com i busca la pestanya de dalt a la dreta “Oficina Virtual”.

2.- Clica el botó “ALTA EN LA OFICINA VIRTUAL”.

3.- Amb una factura al davant, emplena tots els camps que es requereixen i fes clic a ACTIVAR.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubtis a contactar amb nosaltres al 973238187 o bé al correu serosense@serosense.com
Formulari de contacte
Adjuntar un arxiu PDF (màxim 5MB)