Elèctrica Serosense, al costat de l’esport i la cultura popular de Ponent

Fotografia Tres Tombs d’Anglesola – Laia Pedrós (Nova Tàrrega)

Amb l’objectiu de donar suport a la cultura i l’esport del territori, aquest mes de març Elèctrica Serosense ha col·laborat en diversos esdeveniments que han tingut lloc a les comarques de Ponent. En concret, han estat la Xallenge David Duaigües d’Almatret, la Montmaneu 494 de Seròs, la 40a Festa dels Tres Tombs i el Mercat de Pagès d’Anglesola i la 40a Trobada de Puntaires de Massalcoreig.

El passat 12 de març es va celebrar la 14a edició de la Xallenge David Duaigües, una prova BTT organitzada pel Club Ciclista i Excursionista d’Almatret, amb l’objectiu de gaudir de l’entorn, i recordar, un any més, la figura de David Duaigües. La marxa va comptar amb dos recorreguts diferents, de 20 i 41 kilòmetres, on s’hi van inscriure un total de 179 persones.

El dia 20 de març vam oferir la nostra col·laboració en la Montmaneu 494 de Seròs, una cursa esportiva de bicicleta BTT amb 3 recorreguts a escollir, que va aplegar 147 participants i que deu el seu nom al tossal de Montmaneu, el cim més alt del Baix Segrià.

D’altra banda, el 26 de març es va celebrar la 40a edició de la Festa dels Tres Tombs i el Mercat de Pagès d’Anglesola en què Elèctrica Serosense també va participar com a empresa patrocinadora. Es tracta d’un esdeveniment organitzat pels membres de la Societat Sant Antoni Abad d’Anglesola i és un dels Tres Tombs amb més participació de tota Catalunya, sinònim d’estima per la terra, la cultura i una oportunitat per honrar el llegat dels nostres avantpassats. 

Finalment, l’última col·laboració de març ha estat amb la Trobada de puntaires de Massalcoreig, on van assistir més de 170 puntaires d’arreu del territori.

Amb cadascun d’aquests patrocinis, un any més, Elèctrica Serosense té com a objectiu donar suport i  reivindicar l’esport i la cultura popular, a més de teixir una xarxa de suport per impulsar activitats i projectes arreu del territori.

Fotografia Tres Tombs d’Anglesola – Laia Pedrós (Nova Tàrrega)
Formulari de contacte
Adjuntar un arxiu PDF (màxim 5MB)