• lleida-serosense.jpg
  • oficines-serosense.jpg
  • torres-primavera.jpg
  • torres-serosense.jpg

Elèctrica Serosense l'Energia de Lleida

Elèctrica Serosense és distribuïdora de llum des de fa més de 100 anys.

Paral•lelament, tenim gabinet d'enginyeria per a projectes de xarxa així com assessorament per optimitzar rendiment energètic. Actualment, Serosense també és comercialitzadora d'energia elèctrica a nivell estatal... Saber més »

L’operadora Serosense Telecom ha finalitzat el desplegament de fibra òptica al municipi de Sunyer i ha començat a comercialitzar els serveis de fibra òptica (accés a internet d’alta velocitat, telefonia mòbil i telefonia fixa) aquest passat mes de juny de 2021.

 

La posada en marxa d’aquest servei al municipi permetrà millorar les connexions d’internet de la població de Sunyer i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important pel municipi.

Serosense Telecom és l’operadora local amb fibra òptica de referència del Baix Segrià. Ofereix un servei de proximitat, qualitat i professionalitat a preus competitius amb descomptes per als clients d’Elèctrica Serosense.

Actualment, l’operadora, en contínua expansió, té desplegaments amb fibra òptica pròpia a les poblacions d’Alcarràs, Seròs, Maials, Llardecans, Aitona, Sudanell i Sunyer.