Sabem que el preu de la llum està assolint màxims sense precedents. Un fet que et preocupa a tu com a consumidor, però també a nosaltres com a empresa subministradora d’energia elèctrica.

Però, per què ha pujat el preu de la llum?

El preu de la llum ha pujat per molts factors externs que no depenen de nosaltres. I la resposta es troba en com funciona el mercat majorista del mercat de l’electricitat.

T’ho expliquem!

 

Sabies que ha entrat en vigor un nou model de facturació elèctrica?

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha impulsat un canvi que, segons la circular CNMC 3/2020, modifica els termes de facturació de la llum i estableix una nova manera de calcular els peatges de transport i distribució de l’electricitat.

L’operadora Serosense Telecom ha finalitzat el desplegament de fibra òptica al municipi de Sunyer i ha començat a comercialitzar els serveis de fibra òptica (accés a internet d’alta velocitat, telefonia mòbil i telefonia fixa) aquest passat mes de juny de 2021.

El passat 13 de Febrer es va presentar el projecte de desplegament de la Fibra Òptica a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona. L’acte va comptar amb la presencia destacada del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

El desplegament de la fibra a Aitona arriba després de completar-se a les poblacions d’Alcarràs, Seròs i Maials per part de Serosense Telecom.